neljapäev, 10. august 2017

Vaimne kasv ehk elu kõrgema minana


Järgneb katkend Sanaya Romani imelisest ja äratavast raamatust VAIMNE KASV ehk elu kõrgema minana. See raamat on järg paljusid inimesi väga sügavalt tervendanud ja aidanud raamatutele "Elamine rõõmus" ja "Ärkvelolekust tulenev vägi". Need raamatud, mis sisaldavad palju tarkust ja Allikast tulvavat tervendust, anti Sanaya Romanile tema vaimse teejuhi Orini – ühe ajatu valguse ning armastuse olendi poolt. See tark ning armastav õpetaja elab vaimsetel tasanditel ning on oma õpetustega avanud juba miljonite inimeste jaoks tee meis kõigis peituva kõrgeima potentsiaali juurde. Raamat „Vaimne kasv“ esitab väga targalt ülesehitatud kursuse, mis aitab teil muuta oma elu, avastada isiklik vägi ning ärgata oma tõelisele olemusele. Koos Jane Robertsi ning Edgar Cayce'iga on Sanaya Roman üks meie aja andekamaid kanaldajaid ehk vahendajaid kõrgemate dimensioonide tarkuse juurde.


Maa muutub

Olete sisenenud murrangulisse ja põnevasse aega. Teie galaktikat on läbimas energialaine, mis muudab kõige elava kulgemist. See laine mõjutab energia ja mateeria olemust, viies mateeria kõrgemale võnkesagedusele. Kuigi see protsess pole veel väga kaua kestnud, olete juba tundnud valguse kõrgemate võnkesageduste mõju. Võite võtta vastu teie sisemusest esilekerkivaid pilte, saada ülemeelelisi ja telepaatilisi kogemusi ning tunda sügavat vajadust mõista oma elueesmärki ning seda teostama asuda. Teile võib tunduda, et aega on vähem ja teha üha rohkem, sest saabuv energialaine muudab ka aja olemust.

Mõned meist on valinud olla sel erilisel ajal teile teejuhtideks. Oleme uue energialaine kohta palju teada saanud: mõistame, et see on valgus, mis omab teadvust. Ka oleme avastanud, et koostöös valgusega, sellele häälestunult, on arengu- ja kasvuvõimalused määratud.

Teie muistsed prohvetid kõnelesid uue laine tulekust. Mõte praegusel ajal toimuvatest muudatustest pandi idanema selleks, et teid ette valmistada. Mõned on seda ette näinud kui aega, mil maapealset elu tabavad suured vapustused. Need vapustused ei pruugi aga tegelikkuses kunagi aset leida, pigem sümboliseerivad need sisemisi muutusi, mis toimuvad teie madalamat olemust peegeldavate mõtete, tunnete ja suhtumiste asendumisel kõrgema loomusega.

Sa võid lasta end sellel valguselainel kanda ning kogeda rohkem rõõmu, rahu ja armastust kui iial varem. Alusta teekonda, seades sihiks vaimse kasvu. Loo ühendus oma kõrgema minaga ja ava end saabuvale valgusele. Astu sammhaaval, kasva kooskõlas looduse ja Maaga, nii häälestud energialaine kõrgeimatele vibratsioonidele.

Sa kujundad enesele valguskeha.

Te arenete kiiresti uueks rassiks. Uus, massiline valguse juurdevool põhjustab valguskeha väljaarenemise inimese auras. Oma algstaadiumites kujuneb valguskeha välja südame ümbruses ja pisut südamest ülalpool, rinnakorvi ülaosas. Mõned teist põevad valguskeha kujunemise ajal alumiste hingamisteede haigusi või kogevad südame pekslemist. Uus valguslaine kutsub teid üles oma südant avama ja viima nii oma südamekeskuse kui ka füüsilise südame kõrgemasse sagedusse.

Su valguskeha võimaldab sul saada kiirgavaks valgusallikaks. Nii nagu Maa taasloob pidevalt enese ümber olevat magnetvälja, võid ka sina oma valguskeha ehitades luua ja välja kiirata valgust ning vaimset väge, mis aitab nii sinul kui neil, kes on sinu ümber, kõrgemasse sagedusse tõusta.

Kiirgavamaks saades võid muutuda toidu suhtes järjest tundlikumaks. Võid tunda soovi muuta oma toiduvalikut või parandada füüsilist vormi, sest su keha juhib sind muutuste suunas, mis võimaldavad sul endasse talletada rohkem valgust.

Kui ehitate üles oma valguskeha, säilitate küll oma intellekti, ent see hakkab üha enam ühte sulama intuitsiooniga. Teid võivad köita loomingulised tegevused, mis võimaldavad teil tungida oma olemuse sügavamate kihtideni. Võite tunda tugevnevat sidet ja ühtekuuluvust kõikide eluvormidega. Juba praegu on märgata inimkonna ärkavat teadlikkust, mis väljendub loomade õiguste eest seismises ning üleskutses hoida metsi ja kaitsta puutumatut loodust.

Te valmistute saama telepaatiliseks rassiks ja osa teie ettevalmistusest seisneb teadlikuks saamises paljudest teistest olemasolevatest reaalsustest. Te kogete lakkamatut uue info tulva ja saate teavet paljudest allikatest. Otsustamine, mis nende seast on teie jaoks tõde, aitab kaasa teie eristusvõime arengule. Telepaatiliselt avatuna võib teil tekkida vajadus valida, mida te oma mõtteruumi lubate, sest soovite jääda oma keskmesse ning tunda ära arvamused ja tõekspidamised, mis pole teie sisetundega kooskõlas, et nendest eemalduda.

Te tulite siia, et ehitada üles oma valguskeha ja transformeerida mateeria, viia see kõrgemasse võnkesagedusse. Teie nimetate seda transformatsiooni vaimseks kasvuks. Kasvades saab igaüks iseenese kõrgemaks minaks, valgusolendiks. Te ankurdate oma kõrgema mina peene ja kõrgsagedusliku energia mateeriasse, muutes teadvuse potentsiaali selles dimensioonis.

Paljud teist on ülimalt energiatundlikud.

Teie tundlikkus lubab teil saabuvaid peeneid ja kõrgemaid energiaid tajuda, suunata ja kasutada. Te nõustusite minema esimeste seas ja olema seda maist tasandit läbiva energialaine eesotsas, et leida võimalusi kasvamiseks ja enesetervendamiseks – et seejärel abistada neid, kes end samuti sellest lainest mõjutatuna tunnevad. Olete ehk märganud, et viimaste aastate jooksul on teie areng olnud väga kiire, olete kogenud suuri muutusi ja omandanud mitmeid õppetunde. Valguslaine tugevnedes saab üha enam inimesi sellest teadlikuks ning ka nemad kogevad seda, mida teie praegu läbite. Kui nad ärkavad, avaneb teie ees üha rohkem võimalusi olla õpetajaks, olla teenäitajaks, olla valguse allikaks.

Laine laine järel jõuavad kohale kõrgema teadvuse vood. Iga laine võimaldab järjest suurematel inimhulkadel kõrgematele energiatele avaneda. Laine taandudes järgneb lõimumise ajajärk. Iga järgnev kõrgema võnkesagedusega laine on eelmisest võimsam. Selle tagajärjed on märgatavamad, sest neid laineid kogevate inimeste arv kasvab üha. Muuhulgas võib see valgus võimendada teie soovi pühenduda vaimsele kasvule ja mõista oma kehastumise kõrgemat eesmärki. Need lained võivad aidata teil avastada kõrgemaid dimensioone ja liikuda järgmisele teadvustasandile.

Kui uued lained saabuvad, võivad nad esialgu rahutust tekitada. Nad võivad teie elu segi pöörata, et saaksite teha muutusi, mis võimaldavad teil tõusta järjest kõrgemale. Iga muutuse järel on aga üha kergem olla iseenda kõrgem mina ning sirutuda veelgi ülespoole. Kui arenete kooskõlas oma kõrgema minaga, ei koge te lainete saabudes enam torme, vaid oskate nende väge kasutada, et tõusta üha kõrgemale ning teostada oma eesmärke senisest kiiremini.

Paljud inimesed võivad need muutused algul kõrvale lükata, sest nendega kaasaminek võib tähendada täielikku pööret selles, kuidas nad oma elu seni mõistnud ja elanud on. Mõned võivad tunda, et ei suuda kõrgemaid energiaid taluda, ning püüda nende mõju alkoholi või narkootikumide abil summutada. Mõned püüavad vanast kramplikult kinni hoida ja avastavad, et selline teguviis põhjustab aina suuremat võitlust. Mõned avaldavad vastupanu nii, et kritiseerivad uusi teid või kahtlevad neis. Mõnedel inimestel tuleb kõrgemat tasandit kõigepealt võitluse ja valu kaudu kogeda, alles siis hakkavad nad oma sisemistele sõnumitele tähelepanu pöörama ning asuvad neid järgima. Tegelikult võite te mis tahes hetkel võtta vastu otsuse, et nüüdsest alates kuulate oma sisemisi sõnumeid ning kasvate rõõmu kaudu.

Enese sulgemisel kõrgematele vibratsioonidele ning nendega kaasaminekust keeldumisel võivad olla kaugeleulatuvad tagajärjed. Kui üks osa su elust on probleemidesse takerdunud, rõõmutu ega toimi nii, nagu sa tahaksid, siis võib see mõjutada ka su elu kõiki teisi tahke. Varsti ei õnnestu sul enam ignoreerida valdkondi, millega sa tegelda ei taha. Kui sulle ei meeldi su töö, kui maadled suhteprobleemidega või kui su keskkond sind ei toeta, vähendab see elusolekutunnet ka kõikides teistes eluvaldkondades.

Sellel uuel energialainel on tohutu mõju nendele elualadele, kus leidub kõige vähem selgust ja harmooniat. Uus laine lisab su ellu valgust, kuid saad seda säilitada vaid seal, kus juba on selgus ja kooskõla. Võid avastada, et on ülimalt tähtis probleemsed valdkonnad oma elus toimima panna, ning seda tehes koged suurimat edasiminekut.

Kui häälestud uutele valguslainetele, võib see omakorda abistada kogu inimkonda ja Maad sujuva ning rahumeelse ülemineku saavutamisel. Viis, kuidas tervitad muutusi enese elus, taotled kasvu ja lased kerge südamega lahti asjadest, mis sind enam ei teeni, mõjutab kogu inimkonna ja Maa arengut. Siirdumine kõrgemale võnkesagedusele võib toimuda pigem armastuse ja rõõmu kui valu ja vapustuste teel.

Valgus pole veel ühtlaselt üle kogu planeedi jaotunud, kõige tugevamalt ilmutab ta end paikades, mida teie „väepaikadeks” nimetate. Neist väepaikadest kiirguvad lained üha laiemate ja laiemate mõjuringidena väljapoole. Väepaigad asuvad kõikjal üle maailma, igas linnas ja asulas. Te tunnete nad ära selle järgi, et nende vahetus läheduses viibides kasvab teie suutlikkus sirutuda kõrgemale. Me näeme väepaiku moodustamas tohutu suurt arenevat energiavõrgustikku, mis mõjutab mateeriat üha enam.

Kuigi uued energiad üha tugevnevad, on nad siiski veel tavamaailmale nähtamatud. Sulle, kes sa oled oma teadlikkust kanaldamise, meditatsiooni ja teiste eneseteadlikkust suurendavate tehnikate abil vastuvõtlikumaks häälestanud, on need energiad aga järjest rohkem märgatavad.

Selles kõrgema energia laines võid tunda vajadust enese eest rohkem hoolitseda ning järgida hetkest hetkesse oma sisehäält, mis juhib sind rõõmutoovate tegevuste suunas. Kui hoolitsed iseenda eest, siis kasvab ka su soov väljapoole sirutuda ning teisi toetada. Saabuvad ajad pööravad erinevalt minevikust enam tähelepanu ühiskonnale, perekonnale ja sidemetele lähedastega. Sa võid soovida teha teistega koostööd ja luua ühendust sarnaselt mõtlevate inimestega. Ühiselt tegutsedes saab palju ära teha. Ka on inimkond varasemast enam koostööaldis ja rühmatööle orienteeritud.

Olete juba olnud tunnistajaks inimkonna telepaatilisele koostööle, kus inimesed üle kogu maailma on rahumeditatsioonides positiivseid muutusi taotlenud. See miljonite inimeste kollektiivne pingutus on avaldanud tohutut vaimset mõju, äratanud paljusid ning kiirendanud kogu inimkonna vaimset transformatsiooni.

Planeedile saabuv kõrgem võnkesagedus on vaimse arengu teel olijaile suuremaks toetuseks ja abiks kui mis tahes muu minevikus kogetud energia. Tehes muutusi kooskõlas oma sisehäälega, saavutate edu ja teostate oma unistused – muidugi juhul, kui need teenivad teie kõrgemat hüvangut.

Enam pole küsimus soovitu saamises, vaid kindlakstegemises, kas te ikka tahate seda, mida küsite – sest te saate selle. See, mida küsite, saabub aina kiiremini, sest manifesteerimine allub üha enam kõrgematel tasanditel toimivatele seadustele. Kõrgematel tasanditel kogete seda, millest mõtlete, silmapilkselt.


Iial varem pole teie ees olnud nii palju uusi võimalikke teeradu, nii palju võimalusi valida enda jaoks meelepärast reaalsust. Kõige tähtsam aspekt nende uute energiate juures on see, et nad toovad teie ellu rõõmu-, edasimineku- ja elusolekutunde. Nad aitavad teil ärgata nendeks multidimensioonilisteks olenditeks, kes te tegelikult olete, leida oma koht inimkonna kõrgemas arenguplaanis ja avastada roll, mida tulite mängima neil imelistel ja põnevatel transformatsiooniaegadel. 


2 kommentaari: